Miten teet nätin sokerireunan:
- Laita yhteen kulhoon vähän vettä, toiseen kulhoon vähän sokeria.
- Kasta lasin juomisreunaa veteen. Kasta niin isolta alueelta kun haluat sokerin tarttuvan.
- Dippaa kasteltu lasi sokerikulhoon, pyörittele sitä vähän siellä ja tadaa: Sokeri on tarttunut söpösti lasin reunaan.
- Voit veden tilalla käyttää myös mehuja (esim. appelsiini tai marjamehu). Silloin sokerireuna saa muutakin makua.
- Myös munan valkuaista voi käyttää, silloin sokeri pysyy kiinni lasissa parhaiten.
Mustikkamansikka- smoothie
American Cookies
Suklaakeksit
Mango-mansika- smoothie
Raikas smoothie maistui hyvältä, vaikka onkin talvi. Keksit kruunasivat annoksen!
Herkullisen näköistä, nam!
VastaaPoistaKiitos! :) Ne on helppoja tehdä, joten voit tehdä ihan itse kotonakin jos huvittaa!
VastaaPoista